AA
GGO's niet in onze naam, niet in naam van de honger, niet in naam van de wetenschap!
In de Handelsbeurs vindt op datzelfde moment een verjaardagsfeest plaats waarbij het Vlaams Instituut Biotechnologie "30 jaar agro-biotechnologie" viert, in aanwezigheid van topmannen van de agro-chemiereuzen Monsanto en Dupont.

De leugen die we niet slikken is dat we GGOs nodig hebben om de wereld te voeden. De mythe die we doorprikken is dat er een wetenschappelijke consensus rond GGO's bestaat. Een eis die we stellen is dat de overheden gemeenschapsgeld investeren in alternatieven voor de industriele landbouw en de verdere privatisering en commercialisering van wetenschappelijk onderzoek tegen gaat.

Aan iedereen die zich verzet tegen een verdere privatisering van het leven en een machtige greep op ons voedsel, aan iedereen die gelooft in een eerlijkere en duurzamere landbouw: “kom naar Gent en vier met ons mee!”

Afspraak 12 november 2013, Kouter (Gent) 11h – 14h: groot protestfeest met infomarkt, muziek (Collieman, Tom Kestens, Jaune Toujours,...), boodschappen van wetenschappers, schrijvers, NGOs, boeren en politici, … warme soep met een verhaal, aardappelenverkoop,...

Vanaf het Sint-Pietersstaton geraak je er makkelijk met tram 1 (richting Evergem, stop Korte Meer)

Voor meer info mail naar protestfeest12november2013@gmail.com of via Facebook

ONDERTEKENAARS:
11.11.11 - CNCD, Oxfam Belgie, Greenpeace BE, Bond Beter Leefmilieu (BBL), Bioforum, Velt, Mouvement d'action Paysanne (le MAP), Boerengroep, Bart Staes - European Greens, Groen, Climaxi, Comité pour l'Annulation de la Dette du Tiers Monde (CADTM) Belgique, Corporate Europe Observatory (CEO), de Boerse Poort, Début des Haricots, FIAN Belgique, Friends of the Earth Vlaanderen, Agir pour la paix, Kaaitheater/Burning Ice, Labo vzw, Landwijzer, Nature et Progrès, OIKOS, Quinoa, Rencontre des Continents, ROSAS /PARTS, Victoria Deluxe vzw, Voedselteams vzw, Wervel

GroenDe enige partij die sociaal én milieuvriendelijk is.

www.groen.be

De Groenen/EVAGroenen en Europese Vrije Alliantie in het Europees Parlement.

www.greens-efa.eu

Samen ijveren voor een beter Europa en klimaat?