AA
Oneerlijke concurrentie in de sector verblijfsrecreatie

Het provinciebestuur van Antwerpen wil 440 miljoen frank investeren in de heraanleg van de camping op het Provinciaal Domein Zilvermeer Mol. De Europese Commissie zou via het EFRO-fonds 110 miljoen frank van dit bedrag voor haar rekening nemen. Deze EFRO-subsidiëring kan worden beschouwd als oneerlijke concurrentie ten opzichte van de particuliere kampeeruitbaters in de provincie Antwerpen.

Beschouwt de Commisie de EFRO-steun voor de heraanleg van de camping op het Provinciaal Domein Zilvermeer Mol (110 miljoen frank) als oneerlijke concurrentie ten opzichte van de particuliere kampeeruitbaters in de provincie Antwerpen?

Zo ja, zal de Commisie de EFRO-steun voor dit project intrekken om te vermijden dat oneerlijke concurrentie ontstaat ten opzichte van de particuliere kampeeruitbaters in de provincie Antwerpen?

Zo neen, welke argumenten hanteert de Commisie om de EFRO-steun voor de heraanleg van de camping op het Provinciaal Domein Zilvermeer Mol (110 miljoen frank) niet te beschouwen als oneerlijke concurrentie ten opzichte van de particuliere kampeeruitbaters in de provincie Antwerpen?

GroenDe enige partij die sociaal én milieuvriendelijk is.

www.groen.be

De Groenen/EVAGroenen en Europese Vrije Alliantie in het Europees Parlement.

www.greens-efa.eu

Samen ijveren voor een beter Europa en klimaat?